Motivation and Education (Swedish)

MOTIVATION, INSTRUKTION, PEDAGOGIK OCH UPPFÖLJNING

Om kursen

Den här utbildningen gör det möjligt för Dig som ansvarar för att instruera och utbilda underställd personal i den egna organisationen, att bli mer framgångsrik i detta. Det är inte självklart att även om man har en god kunskap om system och metod att man kan vidareförmedla detta på ett pedagogiskt och motiverande sätt. Utbildningen genomförs via en coachande och interaktiv modell.

Innehåll

Pedagogiken som tillämpas är den så kallade SE-HÖRAoch GÖRA- pedagogiken där kortare föreläsningspass varvas med individuella och gruppvisa arbetsuppgifter.

Grunden är baserad på tre kursdagar samt en repetitionskursdag och med disposition som följer nedan.

Mellan de tre första kursdagarna och repetitionskursdagen följer ett antal veckor med repetitionsuppgifter som deltagarna gör på egen hand. Dessa uppgifter sänds sedan in till kursledningen veckovis och respektive deltagare får ihop med detta personlig ”feed back” på sina genomförda repetitionsuppgifter.

Målgrupp

Kursen vänder sig till:

  • Arbets- och teamledare

Kursen är relevant för anställda som arbetar i städföretag, sjukhus, vårdhem, institutioner, köpcentra, transportbranschen, hotell, osv.

Utbildare

Berth Holm
info@how2clean.org

Pris

SEK 15300, - ex. MOMS
I priset ingår kursmaterial, test och alla måltider under dagen. Boende ingår inte i priset. Samtidigt, inskrivning av 3 eller mer från samma företag till samma kurs ger 10 % rabatt.
Se även annullering och praktisk information om kurser, konferenser och seminarier på www.how2clean.org

Detaljer

Kursen bör kompletteras med kunskap om rengöringskvalitet INSTA 800 (SIS 627801), samt hygienisk rengöring i vårdmiljöer enligt DS 2451-10 SV

Disposition hittar du här

Plats

Se aktuella kurser

Tidpunkt

Se aktuella kurser
831
841
843